vers afgebakken vloerbrood, truff elboter en aioli
gerookte zalm, makreel, calamaris, krokante garnaal, rouille, brood, kruidenboter
rauwe of gegratineerde oesters met kruidenboter
rauwe of gegratineerde oesters met kruidenboter
rijkgevulde garnalenbisque met gamba, bosui en cognacroom
Franse uiensoep met kaascrouton
wisselende seizoensgebonden soep
soep van pomodori tomaat met pesto
rijkgevulde salade met gerookte zalm, forel en gewokte gamba's
Romaine sla met boerderijhoender, krokante spek, ansjovisdressing, croutons en Grana Padano
frisse salade met geitenkaas, mango, rode peper, rauwe ham en granaatappel
met huisgemaakte aardappelsalade en crudité van rode kool
met avocado, crème fraîche en balsamicodressing
dungesneden kalfslende met tonijncrème, krokantje van zwarte olijven, Grana Padano en kappertjes
dun gesneden rundermuis met zongedroogde tomaat, Grana Padano, pittenmix, rucola en huisgemaakte truff elcrème
fijngesneden rundvlees met zachtgekookt scharrelei, gele ui, basilicum en brioche brood
vegetarische carpaccio van pompoen met feta, diverse pittensoorten, dukkah en bosui
met mayonaise
met rozemarijn en zeezout
salade met ingrediënten van het seizoen
diverse gegrilde groenten
gegrilde schelvis met saffraanrisotto, zeekraal en venkel
op de huid gebakken zeebaarsfilet met een romige saus van sereh
in roomboter gebakken sliptong geserveerd met citroen en remouladesaus
proeverij van drie soorten vis met begeleidende sauzen, ambachtelijke frites en seizoenssalade
van kogelbiefstuk met gebakken gamba's en rouille
gegrilde entrecote met gebakken paddestoelen en honing-tijm jus
gebakken hertenbiefstuk met een korst van hazelnoot, peperkoek, kweepeer en wildjus
zachtgegaarde parelhoenfilet met een lak van appel en Calvados jus
Proeverij van drie soorten vlees met begeleidende sauzen, ambachtelijke frites en seizoenssalade
krokant gebakken avocadoburger met rösti van pastinaak en warme kappertjesdressing
Shared dining is een vorm van eten waarbij kleine gerechten met elkaar gedeeld worden, gezellig met elkaar aan tafel. In drie rondes ontvang je een proeverij van heerlijke gerechtjes uit de zee en van het land met als afsluiter een dessert du chef.
Onze chef stelt een heerlijk menu voor je samen.
Onze chef stelt een heerlijk menu voor je samen.
Onze chef stelt een heerlijk menu voor je samen.
vanille-ijs, bananenbrood, kletskop van chocolade, warme chocoladesaus en slagroom
met witte chocolade en stoofpeer
koffi eparfait met Amaretto, karamel, praline en koffiecrumble
met bosvruchten, ganache van rood fruit en pistache spongecake
met diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en vijgenjam
* Vegetarisch (verkrijgbaar). Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om je een zorgeloze dag te bezorgen.
Lunchkaart Wijnkaart Drankenkaart